1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Zgrada Općine

Sample Image

Zgrada Općine

Lovački dom Novi Jankovci

Sample Image

Lovački dom Novi Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Sample Image

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Posljednje

 • Mjesni odbor Srijemske Laze

  Velikom angažiranošću predsjednice Mjesnog odbora gđice. Milice Nonković te radom za opće dobro korisnika zajamčene minimalne naknade nastavilo se sa radom na uređenju naselja – pripreme za novi izgled centra naselja su u tijeku.

  {AG thumbWidth="300" thumbHeight="200" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="6" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}galerija/sr_laze{/AG}

 • Dječji vrtić "Krijesnica Jankovci" - Poziv roditeljima


  DJEČJI VRTIĆ
  „KRIJESNICA JANKOVCI“
  Dr. F. Tuđmana 13
  32241 STARI JANKOVCI

  Temeljem odredbi Pravilnika o sadržaju i trajanju programa predškole („Narodne novine“RH 107/2014.) ravnateljica vrtića upućuje

  POZIV RODITELJIMA


  Pozivaju se svi roditelji/skrbnici djece koja će napuniti 6 godina starosti do 31. ožujka 2015. godine sa područja Općine Stari Jankovci da upišu djecu za pohađanje obveznog programa predškolskog odgoja. U navedeni program predškole upisuju se sva djeca koja ne pohađaju vrtić (roditeljska je obveza upisa djece za pohađanje programa predškole). Djeca upisana u vrtić prolaze navedeni program u vrtiću i za njih nije potrebno nikakvo dodatno upisivanje ili prebacivanje iz vrtića u navedeni program.
  Molimo sve obveznika da se jave u Dječji vrtić „Krijesnica Jankovci“, Stari Jankovci – radi upisa i predbilježbe za pohađanje predškolskog programa.  Ravnateljica
  Gordana Radić, prof.

 • RAD ZA OPĆE DOBRO

  Korisnici zajamčene minimalne naknade iz Srijemskih Laza - svoju zakonsku obvezu rada za opće dobro obavljaju uređujući prostorije Osnovne škole „Jankovci“ – Područne škole Srijemske Laze – u suradnji sa Mjesnim odborom Srijemske Laze i njihovom novom predsjednicom gđicom. Milicom Nonković - želeći uistinu dobro svojim mališanima koji će krenuti u novu školsku godinu u uređene i oličene razrede.

  {AG thumbWidth="200" thumbHeight="300" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="6" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}galerija/opce_dobro{/AG}

 • 10. sjednica Općinskog vijeća - poziv i materijali

  Dokumente možete preuzeti ovdje.

Anketni upitnik o stambenim potrebama putem društveno poticane stanogradnje - POS

Sukladno zakonskoj obvezi vođenja evidencije o stambenim potrebama te planiranja aktivnosti u svezi realizacije programa POS (poticajna stanogradnja) na području Općine Stari Jankovci i dostave izvještaja o prikupljenim podacima Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) najmanje jedan put godišnje, općinski načelnik uputio je poziv žiteljima Općine Stari Jankovci koji nemaju riješeno stambeno pitanje ili nemaju adekvatno riješeno stambeno pitanje, a zainteresirani su za rješavanje stambenog pitanja kupnjom stana putem društveno poticajne stanogradnje, da dostave prijavu putem anketnog upitnika.

Anketni upitnik možete preuzeti ovdje ili u Jedinstvenom upravnom odjelu za Općine Stari Jankovci, na adresi Dr. F. Tuđmana 1, Stari Jankovci.

Rok za  dostavu preuzetog upitnika je 25. listopad 2013. godine.

Više informacija o poticajnoj stanogradnji možete saznati na stranici www.apn.hr

Javni natječaj za financiranje projekata udruga građana u 2014. godini

Općinski načelnik Općine Stari Jankovci raspisuje javni natječaj za financiranje projekata ili programa udruga građana iz sredstava Proračuna Općine Stari Jankovci za 2014. godinu.

Natječajnu dokumentaciju za projekte udruge građana možete preuzeti ovdje.

Izvješće o utrošku izbora

Dokument možete preuzeti ovdje.

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola

Ovogodišnji model sufinanciranja uključuje doprinos roditelja u iznosu od 50 kuna mjesečno za svakog učenika, dok bi ostatak iznosa učeničke karte snosili država (75%), te ostatak županija i općina. Učenici srednjih škola u školskoj godini 2013./2014. pravo na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza ostvaruju na temelju POTVRDE koju im u mjesecu rujnu ovjerava i izdaje škola,a dostavlja se prijevozniku.

Poziv poljoprivrednicima na prezentaciju o provedbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu

Poziv možete preuzeti ovdje.

POZIV AGENCIJE LOKALNE DEMOKRACIJE NA SUDJELOVANJE U PROJEKTU POPEYE ZA MLADE OD 15 – 25 GODINA

Agencija lokalne demokracije Osijek u okviru projekta POPEYE koji financijski podržava Europska komisija (program Mladi na djelu) organizira  edukaciju za mlade od 15 do 25 godina iz ruralnih područja Osječko-baranjske i Vukovarsko–srijemske županije koja se sastoji od 2 dana interaktivnog seminara na engleskom jeziku (27. i 28.9.) i  jednodnevnog praktičnog ICT treninga na hrvatskom jeziku (1. grupa – 5.10.; 2. grupa – 12.10.; 3. grupa – 19.10.).

Cilj ove edukacije je potaknuti mlade iz ruralnih područja na uključivanje u život lokalne zajednice,  dati im priliku za bolje razumijevanje koncepta aktivnog građanstva i održivog razvoja te  gospodarskih i ekoloških potreba i problema vlastite lokalne zajednice u europskom kontekstu. Prvi dio edukacije,  u trajanju od 2 dana voditi će stručnjak iz Asocijacije Agencija lokalne demokracije iz Francuske i odvijat će se na engleskom jeziku, a okupit će 40 mladih ljudi iz navedenih ruralnih područja. Tijekom ICT treninga mladi će sudionici steći praktična znanja izrade web stranice i digitalnog mapiranja.

Od ukupnog broja sudionika seminara  u nastavku će biti odabrano 10 najboljih i najmotiviranijih koji će sudjelovati u daljnjim aktivnostima projekta, a to su:
•    DIGITALNO MAPRIRANJE 
•    RAZVOJ WEB STRANICE
•    LOKALNI PROMOTIVNI DOGAĐAJI I PROMOCIJA WEB STRANICE
•    ZAVRŠNI MEĐUNARODNI DOGAĐAJ U STRASBOURGU
•    EVALUACIJA I ŠIRENJE UČINAKA PROJEKTA

Zbog ograničenih sredstava molimo da nam svoje sudjelovanje i potrebu smještaja javite u što skorijem roku  na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili u Općinu Stari Jankovci.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Anketa – fondovi EU

Poštovani,

S obzirom da u nadolazećim mjesecima možemo očekivati prvi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa „Regionalna konkurentnost“,  kojeg će objaviti Ministarstvo malog i srednjeg poduzetništva, a tiče se ulaganja u turizam i malo i srednje poduzetništvo (kroz ovaj natječaj korisnicima će biti na raspolaganju oko 30.000.000 €), obavještavamo Vas kako je Hrvatska gospodarska komora u  tu svrhu izradila upitnik putem kojeg žele prikupiti informacije o Vašim projektima te ih unijeti u bazu podataka. Navedena baza će im omogućiti izradu programskih dokumenata prilagođenih potrebama gospodarstva.

Svi zainteresirani prijavitelji mogu ispuniti upitnik i dostaviti ga putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .  Svi koji dostave popunjene upitnike biti će informirani  o natječajima kroz koje se njihovi projekti mogu financirati.

Dodatne informacije pronađite na ovom linku.

Upitnik možete preuzeti ovdje.