1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Zgrada Općine

Sample Image

Zgrada Općine

Lovački dom Novi Jankovci

Sample Image

Lovački dom Novi Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Sample Image

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Posljednje

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU odobrilo je 980.000,00 kuna za izgradnju zgrade dječjeg vrtića u Starim Jankovcima

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, odobrilo je 980.000,00 kuna za radove na izgradnji zgrade DJEČJEG VRTIĆA u Starim Jankovcima. Općina Stari Jankovci  podnijela je zahtjev za financiranje tog projekta u okviru natječaja za financiranje projekata održivog razvoja te je 26. travnja 2013. godine, nakon ocjene i bodovanja projekata, poslana obavijest o odobrenju navedenih sredstava koju možete pogledati u prilogu. Tom odlukom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, financijska konstrukcija za izgradnju Dječjeg vrtića je  zatvorena i možemo početi, nakon potpisivanja ugovora, sa javnom nabavom.

Dokument možete preuzeti ovdje.

Lokalni izbori 2013

Kandidati za izbor Općinskog načelnika Općine Stari Jankovci:

  • Dokumente možete preuzeti ovdje.

 

Kandidati za izbor zamjenika Općinskog načelnika Općine Stari Jankovci:

  • Dokumente možete preuzeti ovdje.

 

Kandidacijske liste za izbor članica/članova Općinskog Vijeća Općine Stari Jankovci:

  • Dokumente možete preuzeti ovdje.

 

 

Svečano obilježen Dan Općine Stari Jankovci

Povodom obilježavanja jubilarne 20 godišnjice osnutka Općine Stari Jankovci svečano je obilježen Dan općine dana 19.travnja 2013. godine

Svečanoj sjednici Općinskog vijeća nazočili su:  zamjenik župana .gsp. Mato Golubičić, zamjenik župana .gsp. Đorđe Čurčić, predstojnik Ureda župana gsp. Marinko Beljo, potom načelnici susjednih općina, članovi općinskog vijeća, zamjenici načelnika, predstavnici mjesnih odbora, ravnatelji osnovnih škola i dječjeg vrtića, predstavnici vjerskih zajednica i nacionalnih manjina.
Obilježavanje Dana općine započelo je podno središnjeg križa na starojankovačkog groblju  polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća općinskih i županijskih dužnosnika. Molitvu je predvodio začasnik prečasnik župnik Petar Petrović.
Vijence su položili i potom zapalili svijeće i ispred spomenika braniteljima iz Domovinskog rata kod upravne zgrade Općine.

Svečanu sjednicu otvorio je dosadašnji zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Ivan Šajtoš i pozdravio prisutne, zahvalio na dosadašnjem radu.

f5577 025.jpgf5577 028.jpg

Udruga "Hrvatska žena" Stari Jankovci

17. SAJAM ZDRAVLJA U VINKOVCIMA

STAROJANKOVČANKAMA PRIZNANJE ZA NAJLJEPŠI ŠTAND

Udruga „Hrvatska žena“ Stari Jankovci i ove je godine svojim sudjelovanjem od 19. do 21. travnja na Sajmu zdravlja u Vinkovcima  bila prepoznata kako od posjetitelja tako i od prosudbene komisije za ocjenjivanje uređenosti izložbenih prostora.
Tako smo nakon prošlogodišnjeg priznanja i osvojenog 2. mjesta, ove godine dobile priznanje za najljepše uređeni štand - 1. mjesto  u kategoriji Udruga građana za očuvanje tradicijskih vrijednosti.

Na sajmu smo izložile i pokazale naše rukotvorine izrađene na radionicama  kroz projekt „Tradicijom u budućnost“ tijekom prvih mjeseci ove godine i to različitim tehnikama veza i izrade nakita perlicama.
Novčana sredstva prikupljena na ovogodišnjem sajmu smo odlučile donitari Ligi borbe protiv rada i Klubu žena liječenih na dojci Una Vinkovci za nabavu linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju.

1.jpg2.jpg

Javna rasprava o prijedlogu urbanističkog plana uređenja „RIT“ u Starim Jankovcima

Dokument možete preuzeti ovdje.

Dani Općine Stari Jankovci

JANKOVCI-PL13.jpg

Objavljeno javno nadmetanje za izradu projektne dokumentacije za kulturno-turistički kompleks u Starim Jankovcima

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju možete vidjeti ovdje.