1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Zgrada Općine

Sample Image

Zgrada Općine

Lovački dom Novi Jankovci

Sample Image

Lovački dom Novi Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Sample Image

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Posljednje

 • STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE ZA RAD BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA - STRUČNI SURADNIK U PROVEDBI PROGRAMA I PRIPREMI PROJEKATA EUROPSKE UNIJE (M/Ž)

  Natječaj možete pogledati ovdje.

 • Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2015.

  Povodom DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991.-2015. u utorak  17.11.2015.g na putu za Vukovar imali smo čast dočekati tradicionalnu „Kolonu sjećanja Tuzla – Obodnica Gornja – Vukovar” sa 35 branitelja koji već 6. godinu pješke prevaljuju put i do 130km kako bi se poklonili žrtvi Vukovara. Isto tako, po prvi puta kroz našu Općinu Stari Jankovci prošla je i „Karavana Prevlaka – Vukovar”, karavana bikera iz cijele Hrvatske koji su na put gradu heroju krenuli sa najjužnije točke Hrvatske, Prevlake. Učesnike su dočekali načelnik Općine Stari Jankovci Dragan Sudarević i predsjednik Općinskoga vijeća Ivo Radić. Za gostoprimstvo su se pobrinuli članovci UDVDR Ogranak Stari Jankovci te udruge žena iz Starih i Novih Jankovaca.

  {AG thumbWidth="400" thumbHeight="300" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="6" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}galerija/clanak185{/AG}

 • Javni natječaj

   

   

 • Najmlađi prvak Hrvatske u tae-kwon-do je stanovnik Općina Stari Jankovci

  U uredu općinskog načelnika Dragan Sudarević danas je upriličen prijem za najmlađeg prvaka Hrvatske u u taekwondou Petra Lozić. Bila je ovo prilika da načelnik čestita mladom prvaku na odličnom rezultatu koji je postigao za malo vremena koliko trenira taekwondou i za uspjeh nagradi poklon bonom Općina Stari Jankovci.

  Petar Lozić rođen je 18. prosinca 2008.g. godine u Vinkovcima. Trenira od 2014.g. pod vodstvom svoga mentora, djeda i trenera, a ujedno i imenjaka Petra Lozića u Vinkovcima. Od tada redovito sudjeluje na natjecanjima. Sa svojih 6 godina počeo je osvajati medalje pod vodstvom svojih trenera Ivice Zupkovića i Branke Plašić, Do sada ima osvojenih 6 medalja, od toga 3 zlatne i 3 brončane. Najznačajnija od svih je zadnja medalja na Prvenstvu Hrvatske u Gornjoj Stubici kojom je naš Petar postao prvak Hrvatske u taekwondou u svojoj kategoriji. Najuspješniji klub na prvenstvu bio je taekwondo klub „Vinkovci“ što mu je do sada najveći uspjeh. Petar svojim talentom, željom i upornošću obećava blistavu sportsku budućnost. Svoj talent naslijedio je od pokojnog oca Marka koji je također bio jako uspješan u taekwondou, za kojega vjerujemo da bi bio jako ponosan što uz prekrasnog sina ima i vrhunskog sportskog talenta.

  Sretno Petre!

Program mjera i provedbenog plana suzbijanja patogenih mikroorganizma, štetnih člankonožaca (ARTHROPODA) i štetnih glodavaca

Općinski načelnik prihvatio je Program mjera i provedbenog plana suzbijanja patogenih mikroorganizma, štetnih člankonožaca (ARTHROPODA) i štetnih glodavaca čije je planirano, organizirano i sustavno suzbijanje mjerama dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije od javnozdravstvene važnosti na području Općine Stari Jankovci za 2015. godine koje je izradio Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko – srijemske županije.

Dokument možete preuzeti ovdje.

"EU projekt naša budućnost"

letak2.jpg

letak1.jpg

"EU projekt naša budućnost"

POTPISAN SPORAZUM O PARTNERSTVU

Udruga „HRVATSKA ŽENA“Stari Jankovci i partneri na projektu Općina Stari Jankovci i Udruga „Digitalna budućnost društva“ Stari Jankovci  potpisali su sporazum o partnerstvu 23.01.2015 u prostorijama Općine Stari Jankovci za projekt “Eu projekt naša budućnost“ vrijedan 198.704,00 kune u u trajanju od 12 mjeseci a provoditi će se na području Općine Stari Jankovci.

 

ODRŽAN PRVI PARTNERSKI SASTANAK

U prostorijama Općine Stari Jankovci 19.01.2015 godine održan je prvi partnerski sastanak „Eu projekt naša budućnost“  koji je financiran sredstvim Europskoga socijalnoga fonda 2007-2013.g koji se provodi u okviru instrumenta poziv na dostavu projektnih prijedloga“ Mikro projekti podrške inovativnim aktivnostima malih organizacija civilnog društva za lokalni razvoj“ Sastanku su bili nazočni nositelji projekta Udruga „HRVATSKA ŽENA“Stari Jankovci i partneri na projektu Općina Stari Jankovci i Udruga „Digitalna budućnost društva“ Stari Jankovci.Tom prigodom voditeljica projekta Karmela Kapular uručila je kopije ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava „EU projekt naša budućnost“ načelniku Općine Stari Jankovci Draganu Sudareviću i predsjedniku udruge“ Digitalna budućnost društva“ Stari Jankovci Borisu Dragičeviću,potpisanog 29.12.2014g. u Zagrebu sa Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske posredničkog tijela prve razine  i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva posredničkog tijela druge  razine.

 

 

IMAG0760.jpgIMAG0763.jpgIMAG0765.jpgIMAG0772.jpg

Javni natječaj za radno mjesto odgojitelja, DV "Krijesnica"

Dokument možete preuzeti ovdje.

Vijeće srpske nacionalne manjine

Svečano obilježena pravoslavnu Novu Godinu. Djeci je Djed Mraz podijelio paketiće. Svečanost su uveličali gosti -  predsjednica Mjesnog odbora Milica Nonkovic, donacelnik Sinisa Šuša i učiteljice Osnovne skole „Jankovci“, Područne škole iz Srijemskih Laza.

SAM_3473.JPGSAM_3474.JPGSAM_3475.JPGSAM_3476.JPGSAM_3477.JPGSAM_3478.JPG

JAVNI POZIV ZA DOSTAVU STARIH FOTOGRAFIJA

stare_slike.jpg

Edukacija za održivu uporabu pesticida

pesticidi.jpg