1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Zgrada Općine

Sample Image

Zgrada Općine

Lovački dom Novi Jankovci

Sample Image

Lovački dom Novi Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Sample Image

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Posljednje

 • Poziv na edukaciju za pisanje i provođenje EU projekata

  {AG thumbWidth="500" thumbHeight="700" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="6" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}galerija/clanak157{/AG}

  Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

 • Poziv

  {AG thumbWidth="500" thumbHeight="700" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="6" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}galerija/clanak156{/AG}

 • Dani Starih Jankovaca

  {AG thumbWidth="600" thumbHeight="400" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="6" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}galerija/clanak155{/AG}

 • EU projekt "Naša budućnost"

  EKO – RADIONICE

  U prostorijama Udruge „Hrvatska žena „Stari Jankovci provedene su  tri  Eko-radionice .Radionice su provodile voditeljica projekta Karmela Kapular i Tanja Vidović  trenerica  za volontere sa deset volontera. Na radionicama su se  izrađivali  razni predmeti (razglednice, cvijeće torbice  i sl.) Sav potrebni materijal za radionice je financiran iz projekta „Eu projekt naša budućnost“ koji je sufinancirala EU iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH. Kreativne radionice su bile  namijenjene  prvenstveno marginaliziranim skupinama građana (žene, nezaposleni i sl.), a sudjelovali su  ostali zainteresirani građani i djeca.

  {AG thumbWidth="300" thumbHeight="200" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="6" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="0" template="classic" popupEngine="fancybox"}galerija/clanak154{/AG}

Mreža IRIS odabrala 23 projekta za financiranje

Evaluacijski odbor Mreže IRIS, koji se sastoji od predstavnika ASB-a i pet partnerskih organizacija: OGI ( Organizacija za građanske inicijative, Hrvatska ), LIR   ( Lokalna inicijativa za razvoj, BiH ), EDC ( Edukativni centar Leskovac, Srbija ), CLARD ( Centar za pravnu pomoć i regionalni razvoj, Kosovo ) i SOS Telefon za žene i dijecu žrtve nasilja, Podgorica, odabrao je 23 projekta:  pet iz Bosne i Hercegovine, pet iz Hrvatske, pet iz Crne Gore, pet iz Srbije i tri s Kosova, kojima će dodijeliti bespovratna sredstva iz programa SGF, a u sklopu projekta "Unapređenje pružanja socijalnih usluga u jugoistočnoj Europi kroz jačanje nacionalnih i regionalnih mreža organizacija civilnog društva". Na natječaj za dodjelu sredstava prijavljeno je 43 projektna prijedloga. Od pet odobrenih projekata iz Hrvatske, jedan je od Udruge „Zlatna dob“ Stari Jankovci, pod nazivom „Starost može biti prednost“. Provedba odobrenih projekata započinje 1. rujna 2014. godine i traju 2 mjeseca.
Popis organizacija civilnog društva, prema izvještaju s web-stranice Mreže IRIS, čiji su projekti odobreni:


1.    Asocijacija za demokratski prosperitet – ZID
2.    Crnogorski ženski lobi
3.    Down Syndrome Kosova
4.    Euro Rom
5.    Fondacija "Lara"
6.    Health For All
7.    Mirovna grupa Oaza Beli Manastir
8.    "Naše doba"
9.    OCD "Otaharin"
10.    Omladinski centar "Vermont"
11.    Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.)
12.    Qendra për Emancipim Shoqëror
13.    SOS Nikšić
14.    Udruga "Zlatna dob" Stari Jankovci
15.    Udruga žena Vukovar
16.    Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore
17.    Udruženje "Nova generacija"
18.    "Udruženje obolelih od mišićnih i neuro-mišićnih bolesti Topličkog okruga" Prokuplje
19.    Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom "Volja za životom" Velika Plana
20.    Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama Preševo
21.    Udruženje roditelja dece ometene u razvoju opštine Vrnjačka Banja
22.    UG "Osmeh" Vlasotince
23.    "Vrapčići

Javni natječaj za financiranje projekata udruga građana u 2015. godini

Općinski načelnik Općine Stari Jankovci raspisuje javni natječaj za financiranje projekata ili programa udruga građana iz sredstava Proračuna Općine Stari Jankovci za 2014. godinu. Javni natječaj traje do 22. rujna 2014. godine.

Natječajnu dokumentaciju za projekte udruge građana možete preuzeti ovdje.

10. sjednica Općinskog vijeća - poziv i materijali

Dokumente možete preuzeti ovdje.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek i AKTIVOM DDK OPĆINE STARI JANKOVCI organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će biti provedena:

U UTORAK, 15. SRPNJA 2014. OD 17 DO 19 SATI,
U PROSTORIJAMA OPĆINE STARI JANKOVCI

Kako bismo prema Planu akcija prikupljanja krvi u 2014. godini osigurali dovoljne količine krvi za redovite potrebe Opće Županijske bolnice Vinkovci, molimo dragovoljne darovatelje krvi i one koji to žeIe postati.

Uključite se u ovu humanu akciju i dijelom svoje krvi omogućite spašavanje stradalih, ublažite bol, vratite nadu u život i povjerenje u čovjeka!

 

Dokument možete preuzeti ovdje.

Prigodna prodaja za vrijeme vjerskih manifestacija - OBAVIJEST PODNOSITELJIMA ZAHTJEVA

Obavještavamo sve zainteresirane koji žele obavljati prigodnu prodaju u sklopu vjerskih manifestacija, u svim naseljima Općine Stari Jankovci da su dužni ispuniti obrazac Zahtjeva koji se nalazi u prologu i donijeti ga u prostorije Općine Stari Jankovci, Dr. Franje Tuđmana 1.

Zahtjevi podnositelja za izdavanje odobrenja za korištenje javne površine zaprimljeni u Jedinstevnom upravnom odjelu Općine Stari Jankovci biti će riješeni odmah, te će podnositelji nakon uplate naknade za korištenje dobiti Rješenje o korištenju i tek tada smiju postaviti svoje tržne klupe, zabavne parkove i dr.


RADNO VRIJEME JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA OPĆINE JE OD PONEDJELJKA DO PETKA OD 7:00-15:00 sati!

Dokumente možete preuzeti ovdje.

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u PC "Slak" u Slakovcima

Dokument možete preuzeti ovdje.

POZIV

Poziv svim udrugama, kudovima, klubovima, društvima, mjesnim odborima.

Dokument možete preuzeti ovdje.