1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Zgrada Općine

Sample Image

Zgrada Općine

Lovački dom Novi Jankovci

Sample Image

Lovački dom Novi Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Sample Image

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Lovački dom Stari Jankovci

Posljednje

 • 10. sjednica Općinskog vijeća - poziv i materijali

  Dokumente možete preuzeti ovdje.

 • Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

  Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Vinkovci u suradnji s Odjelom za transfuzijsku medicinu Kliničkog bolničkog centra Osijek i AKTIVOM DDK OPĆINE STARI JANKOVCI organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja će biti provedena:

  U UTORAK, 15. SRPNJA 2014. OD 17 DO 19 SATI,
  U PROSTORIJAMA OPĆINE STARI JANKOVCI

  Kako bismo prema Planu akcija prikupljanja krvi u 2014. godini osigurali dovoljne količine krvi za redovite potrebe Opće Županijske bolnice Vinkovci, molimo dragovoljne darovatelje krvi i one koji to žeIe postati.

  Uključite se u ovu humanu akciju i dijelom svoje krvi omogućite spašavanje stradalih, ublažite bol, vratite nadu u život i povjerenje u čovjeka!

   

  Dokument možete preuzeti ovdje.

 • Prigodna prodaja za vrijeme vjerskih manifestacija - OBAVIJEST PODNOSITELJIMA ZAHTJEVA

  Obavještavamo sve zainteresirane koji žele obavljati prigodnu prodaju u sklopu vjerskih manifestacija, u svim naseljima Općine Stari Jankovci da su dužni ispuniti obrazac Zahtjeva koji se nalazi u prologu i donijeti ga u prostorije Općine Stari Jankovci, Dr. Franje Tuđmana 1.

  Zahtjevi podnositelja za izdavanje odobrenja za korištenje javne površine zaprimljeni u Jedinstevnom upravnom odjelu Općine Stari Jankovci biti će riješeni odmah, te će podnositelji nakon uplate naknade za korištenje dobiti Rješenje o korištenju i tek tada smiju postaviti svoje tržne klupe, zabavne parkove i dr.


  RADNO VRIJEME JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA OPĆINE JE OD PONEDJELJKA DO PETKA OD 7:00-15:00 sati!

  Dokumente možete preuzeti ovdje.

 • POZIV

  Poziv svim udrugama, kudovima, klubovima, društvima, mjesnim odborima.

  Dokument možete preuzeti ovdje.

Sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola

Ovogodišnji model sufinanciranja uključuje doprinos roditelja u iznosu od 50 kuna mjesečno za svakog učenika, dok bi ostatak iznosa učeničke karte snosili država (75%), te ostatak županija i općina. Učenici srednjih škola u školskoj godini 2013./2014. pravo na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza ostvaruju na temelju POTVRDE koju im u mjesecu rujnu ovjerava i izdaje škola,a dostavlja se prijevozniku.

Poziv poljoprivrednicima na prezentaciju o provedbi Zakona o poljoprivrednom zemljištu

Poziv možete preuzeti ovdje.

POZIV AGENCIJE LOKALNE DEMOKRACIJE NA SUDJELOVANJE U PROJEKTU POPEYE ZA MLADE OD 15 – 25 GODINA

Agencija lokalne demokracije Osijek u okviru projekta POPEYE koji financijski podržava Europska komisija (program Mladi na djelu) organizira  edukaciju za mlade od 15 do 25 godina iz ruralnih područja Osječko-baranjske i Vukovarsko–srijemske županije koja se sastoji od 2 dana interaktivnog seminara na engleskom jeziku (27. i 28.9.) i  jednodnevnog praktičnog ICT treninga na hrvatskom jeziku (1. grupa – 5.10.; 2. grupa – 12.10.; 3. grupa – 19.10.).

Cilj ove edukacije je potaknuti mlade iz ruralnih područja na uključivanje u život lokalne zajednice,  dati im priliku za bolje razumijevanje koncepta aktivnog građanstva i održivog razvoja te  gospodarskih i ekoloških potreba i problema vlastite lokalne zajednice u europskom kontekstu. Prvi dio edukacije,  u trajanju od 2 dana voditi će stručnjak iz Asocijacije Agencija lokalne demokracije iz Francuske i odvijat će se na engleskom jeziku, a okupit će 40 mladih ljudi iz navedenih ruralnih područja. Tijekom ICT treninga mladi će sudionici steći praktična znanja izrade web stranice i digitalnog mapiranja.

Od ukupnog broja sudionika seminara  u nastavku će biti odabrano 10 najboljih i najmotiviranijih koji će sudjelovati u daljnjim aktivnostima projekta, a to su:
•    DIGITALNO MAPRIRANJE 
•    RAZVOJ WEB STRANICE
•    LOKALNI PROMOTIVNI DOGAĐAJI I PROMOCIJA WEB STRANICE
•    ZAVRŠNI MEĐUNARODNI DOGAĐAJ U STRASBOURGU
•    EVALUACIJA I ŠIRENJE UČINAKA PROJEKTA

Zbog ograničenih sredstava molimo da nam svoje sudjelovanje i potrebu smještaja javite u što skorijem roku  na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili u Općinu Stari Jankovci.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Anketa – fondovi EU

Poštovani,

S obzirom da u nadolazećim mjesecima možemo očekivati prvi natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava iz programa „Regionalna konkurentnost“,  kojeg će objaviti Ministarstvo malog i srednjeg poduzetništva, a tiče se ulaganja u turizam i malo i srednje poduzetništvo (kroz ovaj natječaj korisnicima će biti na raspolaganju oko 30.000.000 €), obavještavamo Vas kako je Hrvatska gospodarska komora u  tu svrhu izradila upitnik putem kojeg žele prikupiti informacije o Vašim projektima te ih unijeti u bazu podataka. Navedena baza će im omogućiti izradu programskih dokumenata prilagođenih potrebama gospodarstva.

Svi zainteresirani prijavitelji mogu ispuniti upitnik i dostaviti ga putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .  Svi koji dostave popunjene upitnike biti će informirani  o natječajima kroz koje se njihovi projekti mogu financirati.

Dodatne informacije pronađite na ovom linku.

Upitnik možete preuzeti ovdje.

Otvoren je "Natječaj za davanje stanova u najam koji se nalaze u Slakovcima"

Dokumente možete preuzeti ovdje.

Održana 3. Sjednica Općinskog vijeća

Dokumente možete preuzeti ovdje.

Općina Stari Jankovci se upisala u europski elektronski sustav PADOR

Jankovci_pador.jpg